![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh_bfS5xLRaSAOc5rpOJej-XWmdoOeJBJmjwW3k94pTedwvvT0EwIitUkVzn2r_RMQoyFV4GBomsp3m-NmLiFPhqjCGPpjpzyDSXlQsGqAiIHY7scMxt5qKekCKldAhl_3oZqkOCjMD508/s1600/images.jpeg)
බැදපු සුදු හාල් පිටි කෝප්ප 1 ක්
මදක් බැදගත් කුරක්කන් පිටි කෝප්ප 1 ක්
ගාගත් පොල් කෝප්ප 1 ක්
වතුර කෝප්ප 4/3 ක්
ලුණු තේ හැදි 4/1 ක්
සාදන ක්රමය..
වතුර, පොල් සහ ලුණු හොදින් මිශ්ර කරගන්න. පසුව ටිකෙන් ටික හාල් පිටි සහ කුරක්කන් පිටි එකතු කරමින් එම මිශ්රණය ඇගිලි තුඩුවලින් කලවම් කරගන්න ඔනෙ.... හරිද.. එහෙම කරන විට ඉතා පහසුවෙන් සුළු වෙලාවකින්පිටි කැට සකස් කරගන්න පුළුවන්. මෙහිදි වතුර මදිනම් තව ස්වල්පයක් එකතු කරගන්න. දැන් එම පිටි කැට පිට්ටු බම්බුවකට දමා විනාඩි 7-8 ක් පමණ තම්බා ගන්න. බම්බුවේ ඇතුළෙ පිට්ටු ඇලිම වැළැක්විමට පිටි කැට ඇතුලු කිරිමට පෙර බම්බුව මදක් රත් කරගන්න. එච්චරයි... ඉතමත් පහසුවෙන් සාදාගන්න පුළුවන්...
මහන්සිවෙලා ලියන මේ බ්ලොග් එක,
ReplyDeleteබ්ලොග් කියවන අයට දැනගන්න,
මෙන්න මෙතනට එකතු කරන්න.
http://maathalangesindiya.blogspot.com/p/contact.html
නියමයි බ්ලොග් එක අපි මේක බලල කෑම හැදුවා ස්තූතියි
ReplyDelete