ලුනු ගෙඩි බාගයක්
රස අනුව ලුනු
රස අනුව දෙහි ඇඹුල්
බතල 250g
පොල් බෑයක පොල්
සාදන ක්රමය..
බතල වල පොත්ත සුද්ද කර කොටු හැඩයට කපන්න. වතුර ටිකක් ලුනු සමග ළිප තබා එම වතුරට කපගත් බතල දමා තම්බා ගන්න. තම්බා ගත් බතල පැත්තකින් තබන්න... තක්කාලි කොටු හැඩයට කපන්න. ලුනු කොටු හැඩයට කපන්න. තක්කාලි, ලුනු, ලුණු, දෙහි, පොල් දමා මිශ්ර කරන්න.. එයට තම්බා ගත් බතල දමා මිශ්රකර කලවම් කරන්න......
හදල බලන්නකො එහෙනම්..........
0 comments:
Post a Comment