අවශ්ය ද්රව්ය........
සෝයා 100 g
අල ගෙඩි 1 ක්
ලුනු 3 - 4 ක්
තක්කාලි ගෙඩි 1 ක්
අමු මිරිස් කරල් 2 ක්
කරපින්චා ඉත්තක්
කුරුදු කැබැල්ලක්
පොල් කිරි කෝප්ප 4/1 ක්
මිරිස් කුඩු තේ හැදි 1 ක්
ගම්මිරිස් තේ හැදි 2/1 ක්
රස අනුව ලුණු
සාදන ක්රමය........
සෝයා ලුණු වතුරේ දමා පොගවා ගන්න.... අල හා සෝයා වෙන වෙනම තම්බා ගන්න.. කුඩා කැබලි වලට කපන්න..... දෙකම එකට දමා ඉතිරි සියල්ල කලවම් කර තෙල් ටිකක් ලිප තබා තෙම්පරාදු කරන්න. මෙය බෝල මෙන් සාදා පැතලි කරගනන.... පිටි දැවටුමක් සාදා එහි දවටා බිස්කට් කුඩු තවරා බැද ගන්න......
0 comments:
Post a Comment